Onze chef Robert Van Landeghem stelt voor:



MENU À LA CARTE


DE VOORGERECHTEN

Tartaar van Limousin rund diamanthaas --- munt, koriander, papaja

Salade van kreeft en eendenlever --- artisjok, puntpaprika , mesclun

Wilde champignons --- spelt, noten, kalamansi

Belgische kaviaar of Imperial Heritage---zure room, aardappelblinis


DE HOOFDGERECHTEN

Tarbotmoot uit de oven --- bio-groenten « Het Neerhof » mousseline of dijonnaise saus

Rode poon --- witloof, kappertjes, artisjok

Grijze patrijs gebraden met wijnbladeren « au naturel » --- pastinaak, pompoen, knödel

Holstein dunne lende « Black Label » --- gerookt merg, rode ui, sucrines


DE DESSERTS

Flan van chocolade « Van Dender » --- Madagascar 72%, limoen, gemberthee, bramen

Frambozen van het Pajottenland --- basilicum, limoen, watermeloen

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes

« Dame Blanche » met bourbon vanille ijs

Espresso shake

Kaaskar



DINING WITH THE STARS (1/9 - 17/10)


LUNCH 4-gangen = 78€
*DINER 5-gangen = 89€
**Extra Kaas = 15€

Tartaar van Limousin rund diamanthaas --- munt, koriander, papaja

Rode poon --- witloof, kappertjes, artisjok

Wilde champignons --- spelt, noten, kalamans*

Duroc d'olives "Presca" --- knödel, pastinaak, pompoen

**Extra kaas

Flan van chocolade "Van Dender" ---Madagascar 72%, limoen, gemberthee, bramen

Subscribe

* indicates required