Beste klanten,
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen
Ceviche van wilde dorade | |
---|---|
witte boontjes, kerstomaat, Yuzu | |
Gebraden lamsrug | |
spelt, dragon, shiitake | |
'Plantbased' melkchocolade flan | |
stracciatella, tonka, pastinaak | |
>>>Extra kaasselectie "Van Tricht" supplement € 15,- | |
Menu 3-gangen € 60,- ( aangepaste wijnen € 35,- ) | |
Kennismakingsmenu wordt enkel niet op zaterdagavond geserveerd ( wel middag) | |
alle menu's worden geserveerd per tafel |
Ceviche van wilde dorade | |
---|---|
witte boontjes, kerstomaat, Yuzu | |
Noorse zalm 'mi-cuit' | |
haverwortel, jonge uitjes, groene appel | |
* Sint-Jacobsvrucht | |
bintje, 100% bellota, winterpostelein | |
Gebraden lamsrug | |
spelt, dragon, shiitake | |
'Plantbased' melkchocolade flan | |
stracciatella, tonka, pastinaak | |
Menu 4-gangen € 80,- | |
– aangepaste wijnen € 40,- | |
*Menu 5-gangen € 96,- | |
– aangepaste wijnen € 45,- | |
Alle menu's worden geserveerd per tafel. |
- VOORGERECHTEN - | |
---|---|
Ceviche van wilde dorade | |
witte boontjes, kerstomaat, Yuzu | |
Sint-Jacobsvrucht | |
bintje, 100% bellota, winterpostelein | |
Gepocheerd kippenei | |
spinazie, caviar truffle, Cévenne ui | |
Hoppescheuten van Affligem 'klassiek | |
seizoensgebonden | |
Royal Belgium Caviar "Oscietra" 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
"Imperial Heritage" caviar 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
- HOOFDGERECHTEN - | |
Wijting 'Bercy' | |
tagliolini, citroen, parmezaan | |
Tarbot uit de oven | |
biogroenten, mousseline of dijonaise | |
Wagyu bavette | |
andijvie, aardpeer, hazelnoten | |
Bresse duif | |
wortelen, raapjes, dragonsaus | |
- DESSERTEN - | |
'Plantbased' melkchocolade flan | |
stracciatella, tonka, pastinaak | |
Chocolade Vietnam 73% | |
passievrucht, basilicum, mango | |
Crêpe Normande met appelen | |
geflambeerd met Calvados | |
Dame Blanche | |
bourbon vanille ijs, chocolade selection cacao-trace*, slagroom | |
Hier werken we met duurzame chocolade van Cacao-Trace met een uitzonderlijke smaak. Zo dragen we bij aan een ingrijpende verbetering van de levensomstandigheden van duizenden cacaoboeren - Puratos | |
Selectie van Europese kaas 5/7 | |
brioche, home made confituur |
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen