Onze chef Robert Van Landeghem stelt voor:


De groentetuin

niet op zaterdagavond

Spitskool op de kamado bbq
gefermenteerde tomaat-kool compote, kippenei, cheddar

Wilde champignons
spelt, noten, kalamansi

Chocolade 'Van Dender'
roomijs, bananen méringue, mango

Menu 3 gangen : € 55 --- aangepaste wijnen : € 35


Marktmenu menu

Per tafel geserveerd

Pulpo carpaccio
aardpeer, beluga linzen, prei

Zeetong en langoustine
matelote groenten, bottarga, bieslook

* Kalfszwezeriken "minute"
edamame, andijvie, ponzu

Hertekalf filet
pistache, rode ui, knolselder

Kruidenparfait
doyenné, amandel, witte chocoladesaus

Menu 4 gangen : € 80 --- aangepaste wijnen : € 40
* Menu 5 gangen : € 92 --- aangepaste wijnen : € 45
X-tra kaas degustatie : € 15


À la carte

VOORGERECHTEN

Salade van kreeft en eendenlever
artisjok, puntpaprika, mesclun

Sint Jacobsvruchten
aubergine, zwarte look, Ardeense ham

Wilde champignons
spelt, noten, kalamansi

Kalfszwezeriken "minute"
edamame, andijvie, ponzu

Royal Belgium Caviar 'Oscietra' 30 g
'Imperial Heritage' Caviar 30 g
zure room, aardappelblinis


HOOFGERECHTEN

Tarbot uit de oven
bio-groenten, mousseline of dijonnaise

Zeetong en langoustine
matelote groenten, bottarga, bieslook

Spitskool op de kamado bbq
gefermenteerde tomaat-kool compote, kippenei

Gebraden fazant met wijnbladeren
of met grondwitloof 'Brabançonne' (twee personen)

Hertenkalffilet
pistache, rode ui, knolselder


Subscribe

* indicates required