Onze chef Robert Van Landeghem stelt voor:



MENU À LA CARTE


DE VOORGERECHTEN

Salade van kreeft en eendenlever---artisjok, puntpaprika, groene asperges

Gebakken langoustinestaartjes---wortelgazpacho, pompelmoes, venkel

Belgische kaviaar of Imperial Heritage---zure room, aardappelblinis


DE HOOFDGERECHTEN

Tarbotmoot uit de oven---mousseline of dijonnaise, seizoensgroenten

Gebraden Anjou duif---erwtjes, lamsoor, zeekraal

Kalfszwezeriken "minute"---hummus van tuinbonen, paksoy, ponzu


DE DESSERTS

Rode vruchten uit het Pajottenland---kalamansi, chocolade-ijs, citroentijm

Dame blanche vanille bourbon ijs

Kaaschariot met ambachtelijke kazen


MARKTMENU


Suprême van zalm en Noordzeekrab---jonge uitjes, venkel, chili

Gegrilde tarbotfilet---jonge spinazie, charlotte, lardo (extra)

Zomerree op de Green Egg---freekeh, spitskool, wilde paddenstoelen

Hoevekaasjes "Van Tricht"---verrassingsbiertje, brioche (extra)

Chocolade "Van Dender"---grenada 75%, koffie, karamel

3-gangen € 60,-
EXTRA voorgerecht € 22,-
EXTRA kaas € 15

Subscribe

* indicates required