MENU Restaurant Michel
KENNISMAKINGSMENU
Cannelloni van Limousin rundslende | |
---|---|
paksoi, quinoa, inktvisjes | |
Hoeve-haantje uit de Bresse streek | |
aubergine, mimolette, madeira | |
Chocolade 'Madagascar' | |
mango, vanille, trosbessen | |
>>>Extra kaasselectie "Van Tricht" supplement € 15,- | |
Menu 3-gangen € 55,- ( aangepaste wijnen € 35,- ) | |
Kennismakingsmenu wordt enkel niet op zaterdagavond geserveerd ( wel middag) | |
alle menu's worden geserveerd per tafel |
MARKTMENU
Bretoense artisjok 'barigoule' | |
---|---|
platte kaas, radijs, verbena | |
Gebakken rog | |
snijboon, venkel, chia | |
* Langoustines | |
nieuwe aardappel, citroen, burratina | |
Zomerree | |
rode linzen hummus, watermeloen, stengeluitjes | |
Frambozen van het Pajottenland | |
mojito, citruscake, mascarpone | |
>>>Extra kaasselectie "Van Tricht" supplement € 15,- | |
Menu 4-gangen € 82,- | |
– aangepaste wijnen € 40,- | |
*Menu 5-gangen € 95,- | |
– aangepaste wijnen € 45,- | |
alle menu's worden geserveerd per tafel |
A LA CARTE
- VOORGERECHTEN - | |
---|---|
Bretoense artisjok 'barigoule' | |
platte kaas, radijs, verben | |
Cannelloni van Limousin rundslende | |
paksoi, quinoa, inktvisjes | |
Langoustines | |
nieuwe aardappel, citroen, burratina | |
Royal Belgium Caviar "Oscietra" 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
"Imperial Heritage" caviar 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
- HOOFDGERECHTEN - | |
Tarbot uit de oven | |
biogroenten, mousseline of dijonnaise | |
Europese kreeft | |
gember, kerstomaten, poivrade artisjok | |
Zomerree | |
rode linzen hummus, watermeloen, stengeluitjes | |
Kalfszwezeriken 'minute' | |
tagliolini, citroen, parmezaan | |
- DESSERTEN - | |
Frambozen van het Pajottenland | |
mojito, citruscake, mascarpone | |
Chocolade 'Madagascar' | |
mango, vanille, trosbessen | |
Ijskoude Weense koffie | |
Dame Blanche | |
bourbon vanille ijs, chocolade selection cacao-trace, slagroom | |
Hier werken we met duurzame chocolade van Cacao-Trace met een uitzonderlijke smaak. Zo dragen we bij aan een ingrijpende verbetering van de levensomstandigheden van duizenden cacaoboeren - Puratos | |
Crêpe Normande | |
met appelengeflambeerd met Calvados supplement € 12,- | |
Selectie van 5/7 hoevekazen | |
brioche, home made confituur | |
alle menu's worden geserveerd per tafel |