Onze chef Robert Van Landeghem stelt voor:



MENU À LA CARTE


DE VOORGERECHTEN

Zeeuwse gerookte paling---prei/porcini/savora

Salade met gebakken eendenlever---andijvie/bloemkool/hazelnoten

Champignons de Bruxelles---spelt/dragon/sucrines (vegetarisch)

Sint-Jacobsvruchten---groene linzen/rode ui/Luikse pens

Belgische kaviaar "Osietra" 30gr---aardappelblinis/zure room

Italiaanse kaviaar "Imperial Heritage" 30gr---aardappelblinis/zure room

DE HOOFDGERECHTEN

Tarbotmoot uit de oven---mousseline of dijonnaise

Kabeljauw en grijze garnalen---franceline/knolselder salade/waterkers

Gebraden fazanthen "Brabançonne"---( 2 services) (voor twee)

Kalfszwezeriken "minute"---hummus/citruswortelen/sucrines

Rundsfilet "Simmenthal"---cognac/groene peper/frieten


DE NAGERECHTEN

Koffie - karamel---chocolade grenada 75% "Van Dender"

Ananas en pistache---geflambeerd met Eau de Villée de Biercée

Dame blanche---bourbon vanille-ijs

Ijskoude Weense koffie---granité van koffie

Normandische pannenkoek---met appeltjes

Selectie van 5 hoevekaasjes---door kaasmeesters "Van Tricht"