Beste klanten,
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen
Noordzeekrab | |
---|---|
artisjok, ricotta, avocado | |
Black agnus rund | |
linzen, merg, jonge wortelen | |
Flan van 'plantbased' melkchocolade | |
vijgen, ananas, sudashi | |
Menu 3-gangen € 62,- ( aangepaste wijnen € 37,- ) | |
Kennismakingsmenu wordt enkel niet op zaterdagavond geserveerd ( wel middag) | |
alle menu's worden geserveerd per tafel |
Noordzeekrab | |
---|---|
artisjok, ricotta, avocado | |
Kabeljauw Royal | |
kokkels, grijze garnalen, lavas | |
* Ravioli met aubergine | |
gerookte scamorza, truffel, paddenstoelen | |
Black agnus rund | |
linzen, merg, jonge wortelen | |
Flan van 'plantbased' melkchocolade | |
vijgen, ananas, sudashi | |
Menu 4-gangen € 82,- | |
– aangepaste wijnen € 42,- | |
*Menu 5-gangen € 97,- | |
– aangepaste wijnen € 47,- | |
Alle menu's worden geserveerd per tafel. |
- VOORGERECHTEN - | |
---|---|
Noordzeekrab | |
artisjok, ricotta, avocado | |
Ierse angus 'bullet' | |
tartaar, bleekselderij, Impérial Héritage kaviaar 15 gr. | |
Ravioli met aubergine | |
gerookte scamorza, truffel, paddenstoelen | |
Gestoomde langoustines | |
'Caethem' chorizo, octopus, ponzu | |
Royal Belgium Caviar "Oscietra" 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
"Imperial Heritage" caviar 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
- HOOFDGERECHTEN - | |
Tarbot uit de oven | |
biogroenten, mousseline of dijonaise | |
Kabeljauw Royal | |
kokkels, grijze garnalen, lavas | |
Grijze patrijs gebraden met wijnbladeren 'au naturel' | |
Wagyu 'fullblood', bavette 8/9+ | |
frieten, witloof, veldsla | |
- DESSERTEN - | |
Frambozen van het Pajottenland | |
ijskoude méringue van banaan, limoen, basilicum | |
Flan van 'plantbased' melkchocolade | |
vijgen, ananas, sudashi | |
Gekarameliseerd flensje | |
met rode vruchten | |
Dame Blanche | |
bourbon vanille ijs, chocolade selection cacao-trace*, slagroom | |
Hier werken we met duurzame chocolade van Cacao-Trace met een uitzonderlijke smaak. Zo dragen we bij aan een ingrijpende verbetering van de levensomstandigheden van duizenden cacaoboeren - Puratos | |
Crêpe Normande met appelen | |
geflambeerd met Calvados | |
Selectie van Europese kaas 5/7 | |
brioche, home made confituur |
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen