Onze chef Robert Van Landeghem stelt voor:



MENU À LA CARTE


DE VOORGERECHTEN

Salade van kreeft en eendenlever---artisjok, puntpaprika, groene asperges

Suprême van zalm en Noordzeekrab---jonge uitjes, venkel, chili

Belgische kaviaar of Imperial Heritage---zure room, aardappelblinis


DE HOOFDGERECHTEN

Zeebaars uit de oven---mousseline of dijonaise, seizoensgroenten

Kabeljauw royal --- vinaigrette met kokkels en grijze garnalen

Gebraden Anjou duif --- artisjok, aubergine, zwarte look


DE DESSERTS

Chocolade "Van Dender"---grenada 75%, koffie, karamel

Frambozen van het Pajottenland --- basilicum, limoen, watermeloen

"Dame blanche" met bourbon vanille ijs

Gekarameliseerde pannekoek met appeltjes



MARKTMENU


Sashi rund op de kamado BBQ – koolrabi, portobello, umeboshi

Gebakken goudbrasem --- octopus, verse pasta, Lola Montez (extra)

Kabeljauw royal --- vinaigrette met kokkels en grijze garnalen

Eventail van hoevekazen "Van Tricht"--- verrassingsbiertje, brioche (extra)

Frambozen van het Pajottenland --- basilicum, limoen, watermeloen

3-gangen € 60,-
EXTRA voorgerecht € 22,-
EXTRA kaas € 15

Subscribe

* indicates required