Onze chef Robert Van Landeghem stelt voor:
MENU À LA CARTE
DE VOORGERECHTEN
Zeeuwse gerookte paling---prei/porcini/savora
Salade met gebakken eendenlever---andijvie/bloemkool/hazelnoten
Champignons de Bruxelles---spelt/dragon/sucrines (vegetarisch)
Sint-Jacobsvruchten---groene linzen/rode ui/Luikse pens
Belgische kaviaar "Osietra" 30gr---aardappelblinis/zure room
Italiaanse kaviaar "Imperial Heritage" 30gr---aardappelblinis/zure room
DE HOOFDGERECHTEN
Tarbotmoot uit de oven---mousseline of dijonnaise
Kabeljauw en grijze garnalen---franceline/knolselder salade/waterkers
Gebraden fazanthen "Brabançonne"---( 2 services) (voor twee)
Kalfszwezeriken "minute"---hummus/citruswortelen/sucrines
Rundsfilet "Simmenthal"---cognac/groene peper/frieten
DE NAGERECHTEN
Koffie - karamel---chocolade grenada 75% "Van Dender"
Ananas en pistache---geflambeerd met Eau de Villée de Biercée
Dame blanche---bourbon vanille-ijs
Ijskoude Weense koffie---granité van koffie
Normandische pannenkoek---met appeltjes
Selectie van 5 hoevekaasjes---door kaasmeesters "Van Tricht"
DINING WITH THE STARS
21/09/20 – 31/10/20
Lunch 4-gangen € 54,-/aangepaste wijnen € 35,-
Diner 5-gangen € 65,-/aangepaste wijnen 40,-
Pastrami---rode biet/aubergine/tamarinde
Soufflé van Sint-Jacobsvruchten---pompoen/granola/kervel
Filet van schartong---rode aardappel/knolselder/bottarga (DINER)
Roodpoot patrijs---portobello/spitskool/polenta
Panna cotta---frambozen/amandelmelk/witte chocolade
Het menu wordt geserveerd per tafel.
Voor iedere wijziging aan het menu zal er een supplement aangerekend worden.