Beste klanten,
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen
Wij zijn op jaarlijkse vakantie vanaf zondag 17 juli 2022 tot maandag 8 augustus 2022
Graag weer tot uw dienst vanaf dinsdagavond 9 augustus 2022
Met Vriendelijke Groeten
In ons gastronomisch restaurant wordt u verwelkomd in stijl en kan u genieten van de betere keuken onder leiding van chef-kok Robert Van Landeghem en bijgestaan door zoon Sam Van Landeghem.
Gastvrouw Lily Borghs & schoondochter Hilla Van Gerven maakt het u graag zo gezellig mogelijk.
Er is keuzemogelijkheid uit een aantal interessante formules.
Restaurant Michel werd eind november 2008 bekroond met een MICHELINSTER en de zaak kreeg een mooie quotering (15,5/20) in restaurantgids GAULT&MILLAU
Bluefin tonijn ikejime | |
---|---|
dulce, prei, rattes grenailles |
|
Wilde eend | |
brioche "maison", paddenstoelen, kruidenjus |
|
Panna cotta | |
chocolade ‘Van Dender’, Bronte pistache |
|
Menu 3-gangen € 65,- ( aangepaste wijnen € 39,- ) | |
Kennismakingsmenu wordt enkel niet op zaterdagavond geserveerd ( wel middag) |
|
alle menu's worden geserveerd per tafel |
*Bluefin tonijn ikejime | |
---|---|
dulce, prei, rattes grenailles |
|
Rog ‘Noordzee’ | |
zuurkool, passata, kimchi salade |
|
Ravioli met aubergines | |
gerookte scamorza, herfsttruffel (5de gang) |
|
*Wilde eend | |
brioche “maison”, paddenstoelen, kruidenjus |
|
*Panna cotta | |
chocolade ‘Van Dender’, Bronte pistache |
|
Menu 4-gangen € 90,- | |
|
|
Menu 5-gangen € 115,- | |
*Lunch € 65,- | |
Alle menu's worden geserveerd per tafel. |
- VOORGERECHTEN - | |
---|---|
Bluefin tonijn ikejime | |
dulce, prei, rattes grenailles |
|
Gebakken langoustines | |
Cathem varken, warmoes, pronkbonen |
|
King krab | |
dragon, avocado, linguine |
|
Royal Belgian Caviar "Oscietra" 30 gr | |
Zure room, aardappelblini’s |
|
Impérial Heritage Caviar ‘oscietra’ 30 gr | |
Zure room, aardappelblini’s |
|
Limited edition Caviar ‘Oscietra Imperial’ 30gr | |
Zure room, aardappelblini's |
|
- HOOFDGERECHTEN - | |
Rog ‘Noordzee’ | |
zuurkool, passata, kimchi salade |
|
Tarbot uit de oven | |
biogroenten, mousseline of dijonaise |
|
Patrijs | |
gebraden met wijnbladeren ‘au naturel’ |
|
Wagyu fullblood bavette 8/9 | |
sucrines, dragonmayonnaise, frieten |
|
- DESSERTEN - | |
Panna cotta | |
chocolade Van Dender ‘selection white’, Bronte pistache |
|
Gekarameliseerd flensje | |
met frambozen van het ‘Pajottenland’ |
|
Dame Blanche | |
bourbon vanille ijs, chocoladesaus, slagroom |
|
Crêpe Normande met appelen | |
geflambeerd met Calvados |
|
Selectie van Europese kaas 5/7 | |
flute met hazelnoten en rozijnen |
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen