Beste klanten,
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen
Wij zijn op jaarlijkse vakantie vanaf zondag 17 juli 2022 tot maandag 8 augustus 2022
Graag weer tot uw dienst vanaf dinsdagavond 9 augustus 2022
Met Vriendelijke Groeten
In ons gastronomisch restaurant wordt u verwelkomd in stijl en kan u genieten van de betere keuken onder leiding van chef-kok Robert Van Landeghem en bijgestaan door zoon Sam Van Landeghem.
Gastvrouw Lily Borghs & schoondochter Hilla Van Gerven maakt het u graag zo gezellig mogelijk.
Er is keuzemogelijkheid uit een aantal interessante formules.
Restaurant Michel werd eind november 2008 bekroond met een MICHELINSTER en de zaak kreeg een mooie quotering (15,5/20) in restaurantgids GAULT&MILLAU
Gerookte haddock | |
---|---|
biet, waterkers, radijs |
|
Zomerree | |
jonge wortelen, komijn, paksoy |
|
Frambozen van het Pajottenland | |
watermeloen, Lindemans Spontan Basil |
|
Menu 3-gangen € 65,- ( aangepaste wijnen € 39,- ) | |
Kennismakingsmenu wordt enkel niet op zaterdagavond geserveerd ( wel middag) |
|
alle menu's worden geserveerd per tafel |
Gerookte haddock | |
---|---|
biet, waterkers, radijs |
|
* Saumurade van zeewolf | |
tomaten ‘rose de Bern’, plukspinazie |
|
** Rouget barbet | |
persillade, bouilllabaisse jus, bataat |
|
Zomerree | |
jonge wortelen, komijn, paksoy |
|
Frambozen van het Pajottenland | |
watermeloen, Lindemans Spontan Basil |
|
*Menu 4-gangen € 90,- | |
– aangepaste wijnen € 48,- |
|
**Menu 5-gangen € 115,- | |
– aangepaste wijnen € 55- |
|
Alle menu's worden geserveerd per tafel. |
- VOORGERECHTEN - | |
---|---|
Zeeuwse gerookte paling | |
biet, waterkers, radijs |
|
Angus bullet tartaar | |
koolrabi, Imperial Heritage kaviaar ‘oscietra’ 15 gr |
|
Gestoomde langoustine ‘minute’ | |
Vouvray ‘Marc Brédif’, gember |
|
Royal Belgian caviar "Oscietra"30 gr | |
Zure room, aardappelblini’s |
|
"Imperial Heritage" caviar 30gr | |
Zure room, aardappelblini's |
|
- HOOFDGERECHTEN - | |
Saumurade van zeewolf | |
tomaten ‘rose de Bern’, plukspinazie |
|
Tarbot uit de oven | |
biogroenten, mousseline of dijonaise |
|
Anjou duif | |
erwtjes en artisjok ‘à la Française’ |
|
Wagyu fullblood bavette 8/9 | |
sucines, dragonmayonnaise, frieten |
|
- DESSERTEN - | |
Frambozen van het Pajottenland | |
watermeloen, Lindemans Spontan Basil |
|
Ijskoude nougat | |
rode vruchten, Woudwolf raw ale |
|
Dame Blanche | |
bourbon vanille ijs, chocoladesaus, slagroom |
|
Crêpe Normande met appelen | |
geflambeerd met Calvados |
|
Selectie van Europese kaas 5/7 | |
kramiek, homemade confituur |
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen