Beste klanten,
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen
Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!
U vindt het formulier onderaan de pagina.
In ons gastronomisch restaurant wordt u verwelkomd in stijl en kan u genieten van de betere keuken onder leiding van chef-kok Robert Van Landeghem en bijgestaan door zoon Sam Van Landeghem.
Gastvrouw Lily Borghs maakt het u graag zo gezellig mogelijk.
Er is keuzemogelijkheid uit een aantal interessante formules.
Restaurant Michel werd eind november 2008 bekroond met een MICHELINSTER en de zaak kreeg een mooie quotering (15,5/20) in restaurantgids GAULT&MILLAU
Gerookte haddock | |
---|---|
kimchi, komkommer, brioche 'maison' | |
Stoofpotje van kreeft en kalfszwezeriken | |
ratte grenaille, lamsoor, morielje | |
Baba au rhum | |
geitenyoghurt, aardbeien, rabarber | |
>>>Extra kaasselectie "Van Tricht" supplement € 15,- | |
Menu 3-gangen € 60,- ( aangepaste wijnen € 35,- ) | |
Kennismakingsmenu wordt enkel niet op zaterdagavond geserveerd ( wel middag) | |
alle menu's worden geserveerd per tafel |
Gebakken langoustine | |
---|---|
Cathem varken, 'Hof te Kattem', venkel, Rose de Bern | |
Rode poon 'fly shoot' | |
poivrade artisjok, bieslook, jonge prei. | |
* Wilde zeebaars | |
gember, kerstomaat, citroengras | |
Zomerree 'Rossini' | |
m'hamsa ,jonge spinazie van Het Neerhof | |
Frambozen van het Pajottenland | |
ijskoude méringue van banaan, limoen, basilicum | |
Menu 4-gangen € 80,- | |
– aangepaste wijnen € 40,- | |
*Menu 5-gangen € 96,- | |
– aangepaste wijnen € 45,- | |
Alle menu's worden geserveerd per tafel. |
- VOORGERECHTEN - | |
---|---|
Ierse angus 'bullet' | |
tartaar, bleekselderij, Impérial Héritage kaviaar 15 gr. | |
Gebakken langoustine | |
Cathem varken, 'Hof te Kattem', venkel, rose de Bern | |
Oosterschelde paling | |
kardemom, ramenas, shiitake | |
Royal Belgium Caviar "Oscietra" 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
"Imperial Heritage" caviar 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
- HOOFDGERECHTEN - | |
Tarbot uit de oven | |
biogroenten, mousseline of dijonaise | |
Rode poon 'fly shoot' | |
poivrade artisjok, bieslook, jonge prei | |
Zomerree 'Rossini' | |
m'hamsa, jonge spinazie van Het Neerhof | |
Wagyu 'fullblood', bavette 8/9+ | |
groene asperges, mesclun, frietjes | |
- DESSERTEN - | |
Frambozen van het Pajottenland | |
ijskoude méringue van banaan, limoen, basilicum | |
Witte perzik | |
amandelen, Bellini, specerijen | |
Gekarameliseerd flensje | |
met rode vruchten | |
Dame Blanche | |
bourbon vanille ijs, chocolade selection cacao-trace*, slagroom | |
Hier werken we met duurzame chocolade van Cacao-Trace met een uitzonderlijke smaak. Zo dragen we bij aan een ingrijpende verbetering van de levensomstandigheden van duizenden cacaoboeren - Puratos | |
Crêpe Normande met appelen | |
geflambeerd met Calvados | |
Selectie van Europese kaas 5/7 | |
brioche, home made confituur |
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen