Feest menu
Download de lijst voor de meeneemservice
HIERIn ons gastronomisch restaurant wordt u verwelkomd in stijl en kan u genieten van de betere keuken onder leiding van chef-kok Robert Van Landeghem en bijgestaan door zoon Sam Van Landeghem.
Gastvrouw Lily Borghs maakt het u graag zo gezellig mogelijk.
Er is keuzemogelijkheid uit een aantal interessante formules.
Restaurant Michel werd eind november 2008 bekroond met een MICHELINSTER en de zaak kreeg een mooie quotering (15,5/20) in restaurantgids GAULT&MILLAU
Sint-Jacobsvrucht | |
---|---|
butternut, hazelnoot, pens | |
Filet van hert | |
linzen, merg, jonge wortelen | |
Chocolade 'Vietnam' | |
appelsien, vanille, saffraan | |
Menu 3-gangen € 65,- ( aangepaste wijnen € 39,- ) | |
Kennismakingsmenu wordt enkel niet op zaterdagavond geserveerd ( wel middag) | |
alle menu's worden geserveerd per tafel |
Sint-Jacobsvrucht | |
---|---|
butternut, hazelnoot, pens | |
Zeetong | |
Zeeuwse mosselen, labneh, knolselder | |
* Gepocheerd kippenei | |
kaviaar-truffel, tetragonia, rode ui | |
Filet van hert | |
'fine champagne' saus, pastinaak, kweepeer | |
Chocolade 'Vietnam' | |
appelsien, vanille, saffraan | |
Menu 4-gangen € 85,- | |
– aangepaste wijnen € 45,- | |
*Menu 5-gangen € 105,- | |
– aangepaste wijnen € 52- | |
Alle menu's worden geserveerd per tafel. |
- VOORGERECHTEN - | |
---|---|
Agnus 'bullet' | |
rundstartaar, witte selder, Imperial Heritage kaviaar 15 gr | |
Sint-Jacobsvrucht | |
butternut, hazelnoot, pens | |
Gepocheerd kippenei | |
kaviaar-truffel, tetragonia, rode ui | |
Ravioli met aubergine | |
gerookte scamorza, truffel, paddenstoelen | |
Royal Belgian caviar "Oscietra"30 gr | |
aardappelblinis, zure room | |
"Imperial Heritage" caviar 30gr | |
zure room, aardappelblinis | |
- HOOFDGERECHTEN - | |
Tarbot uit de oven | |
biogroenten, mousseline of dijonaise | |
Zeetong | |
Zeeuwse mosselen, labneh, knolselder | |
Polderhaas met rookspek | |
kardamon, Harlekijn saus | |
Gebraden fazanthen met witloof 'à la Brabançonne' | |
(voor twee) | |
Wagyu 'fullblood' bavette 8/9+ | |
Kampenhouts witloof, sjalotten, frietjes | |
- DESSERTEN - | |
Flan van 'plantbased' melkchocolade | |
ananas, sudachi, ijkoude marshmellow | |
Chocolade Vietnam 80 % Cacao-Trace* | |
appelsien, vanille, saffraan | |
Ijskoude Weense koffie | |
met espresso granité | |
Dame Blanche | |
bourbon vanille ijs, chocoladesaus, slagroom | |
Crêpe Normande met appelen | |
geflambeerd met Calvados | |
Selectie van Europese kaas 5/7 | |
brioche, home made confituur |