Beste klanten,
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen
* Fondu van La Trappe Quadrupel kaas
* Gravadlax zalm met dille mosterd saus
* Enigma carpaccio van gedroogd rundsvlees
Canneloni van graskalf met quinoa salade 'Vitello'
Zeewolffilet met bio-groentjes en jus met citroenverbena
Tournedos van hert met hokkaido pompoen en appel-cranberry roomsaus
EXTRA = Selectie van 5 soorten hoevekaasjes met confituur en brioche
Dame Blanche 'bourbon vanille' roomijs
Bisque van kreeft met stukjes kreeft, room, cognac
Vol au vent van Mechelse koekoek, bladerdeeg, puree
* Vlinder oester
* Tonijn ponzu
* Flan van shiitake
Salade van kreeft en artisjok, zure room en rode puntpaprika
Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille
Suprême van hoeve-parelhoen met witloof en 'fine champagne' saus
EXTRA = 5 soorten hoevekaasjes met confituur en brioche
Trifle met Doyenné peer, bosbessen en champagne crémeux
Bisque van kreeft met stukjes kreeft, room, cognac
Vol au vent van Mechelse koekoek, bladerdeeg, puree
Op zaterdagavond serveren we enkel het marktmenu 4 of 5 gangen