Feest menu
Download de lijst voor de meeneemservice
HIER
* Fondu van La Trappe Quadrupel kaas
* Gravadlax zalm met dille mosterd saus
* Enigma carpaccio van gedroogd rundsvlees
Canneloni van graskalf met quinoa salade 'Vitello'
Zeewolffilet met bio-groentjes en jus met citroenverbena
Tournedos van hert met hokkaido pompoen en appel-cranberry roomsaus
EXTRA = Selectie van 5 soorten hoevekaasjes met confituur en brioche
Dame Blanche 'bourbon vanille' roomijs
Bisque van kreeft met stukjes kreeft, room, cognac
Vol au vent van Mechelse koekoek, bladerdeeg, puree
* Vlinder oester
* Tonijn ponzu
* Flan van shiitake
Salade van kreeft en artisjok, zure room en rode puntpaprika
Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille
Suprême van hoeve-parelhoen met witloof en 'fine champagne' saus
EXTRA = 5 soorten hoevekaasjes met confituur en brioche
Trifle met Doyenné peer, bosbessen en champagne crémeux
Bisque van kreeft met stukjes kreeft, room, cognac
Vol au vent van Mechelse koekoek, bladerdeeg, puree