Á LA CARTE

VOORGERECHTEN

Gemarineerde Sint-Jacobsvruchten

grondwitloof, zwarte truffel dressing

Zeeuwse gerookte paling

avocado, miso, mierikswortel

Soufflé van koningskrab

augurk, kwartelei, karnemelk mousseline

Kalfszwezeriken "minute"

bimi, ponzu, andijvie

Royal Belgium Caviar "Oscietra" 30gr

zure room, aardappelblinis

"Imperial Heritage" caviar 30gr

zure room, aardappelblinis

HOOFDGERECHTEN

Schotse zalmforel

gember, "ganxet" bonen, kerstomaat

Tarbot uit de oven

biogroenten, mousseline of dijonnaise

Kalfsribeye

curcuma, jonge spinazie, champignons de Bruxelles

Hoeveduif "Poitou"

Cévenne ui, grondwitloof, veldsla

DESSERTEN

Vacherin ijs

vanille, pistache, kweepeer

Chocolade Van Dender "grenada"

espresso, karamel

Dame Blanche

bourbon vanille ijs, chocolade selection cacao-trace, slagroom

Crêpe Normande

met appelen

Selectie van 5/7 hoevekazen

brioche, home made confituur

Subscribe

* indicates required