Talen

  • Nederlands
  • Français





Restaurant Michel Traiteur 2017

Meeneemservice voor de feestdagen 2017

 ' ' '


Feestmenu aan € 55 /p.p.

Marbré van gerookte zalm en tongschar | escabeche, groentensalade
Ramen | Japanse noedelsoep
Hoevehaantje uit de Bresse streek met kalfszwezeriken | knolselderjus met mosterd
Koude sabayon met jonagold | hazelnoten, bosbessen


 ' ' '

FORMULE APÉRITIF "FINGERFOOD"
 
€ 12 /p.p.


FINGERFOOD À LA CARTE


Wilde gamba’s met mango dip
 € 4 /st.

Taartje van ganzenlever
 € 4 /st.

Pasteitje met boschampignons en Vacherin Mont d’Or
 € 4 /st.

Gegratineerde clams met champagne saus
 € 4 /st.




VOORGERECHTEN

Marbré van gerookte zalm en tongschar | escabeche, groentensalade

 € 18 /p.p.

Aanbod van oesters
Zeeuwse platte °°°°° / Perles Blanche °°° holle oesters uit Normandië
 € 3 /st.

Pastei van ganzenlever | brioche en chutney van Boskoop, dadels en abrikozen
 € 20 /p.p.

½ Kreeft natuur | macedoine van boontjes, artisjok en tomaten, cocktailsaus
 € 22 /p.p.



SOEPEN

Ramen | Japanse noedelsoep

 € 12 /liter

Passata, tomatensoep met kippenballetjes
 € 8 /liter

Kreeftensoep met stukjes kreeft, room
 € 18 /liter

 

HOOFDGERECHTEN

Stoofpotje van kreeft en zeetongfilets

 € 26 /p.p.

Gegrilde "yellow-fin" tonijn | quesadilla met pompoen en pastinaak
 € 24 /p.p.

Fazant gebraden met witloof "à la Brabançonne"
 € 22 /p.p.

Vol au vent van Mechelse koekoek | bladerdeeg, gegratineerde aardappelpuree
 € 20 /p.p.


KAAS

Selectie van hoevekaasjes door kaasmeesters Van Tricht

€ 14 /p.p.



DESSERT

Dame Blanche vanille-ijs

 € 12 /liter

Ijskoude Weense koffie
 € 12 /liter

Sorbet "fleur des îles"
 € 10 /liter

Panna cotta van kastanje en aardperen met melkkaramel
 € 8 /p.p.




 


Speciaal voor deze gelegenheid selecteerde  "Wijnen Michel"
enkele kwaliteitswijnen die perfect samen gaan

bij de verfijnde smaken van ons feestmenu. Aan u de keuze.
Deze wijnen kan u proeven, aankopen en direct meenemen
op de dag dat u uw gerechten in het restaurant komt ophalen.

 



FEESTBUBBELS

Cava Brut Nature Réserva, El Mas Feller, Barcelona, Spain
Assamblage: Macabeo/Xarel-lo/Parellada – 24 mnd

 € 12 /fl.

Champagne Robert Grandpierre, Cuvée de Réserve, Vivier-sur-Artaut, France
Assamblage: Pinot noir/Chardonnay – 36mnd

 € 22 /fl.



WIT

Riné 2015, Cantrina, Lombardia, Italy
Assamblage: Riesling/Chardonnay/Incrozio Manzoni

 € 12 /fl.

Odyssée 2016, Château Rives Blanques, Limoux, France
Assamblage: 100% Chardonnay

 € 13 /fl.



ROOD

Château Dutruch Grand Poujeaux 2012, Moulis en Médoc, France
Assamblage: Merlot/Cabernet Sauvignon/Petit Verdot

 € 18 /fl.
Mgn € 37 /fl.


Barbera d’Alba "Vittoria" 2013, Gianfranco d’Alessandria, Piemonte, Italy
Assamblage: 100% Barbera

 € 23 /fl.


 ' ' '


BESTELLINGEN

Ten laatste 48 u op voorhand.


Telefonisch: 0498/27 27 16

Via email: info [at] restaurant-michel [dot] be
Contactpersoon: Lily Borghs



AFHALEN

24/12/2017 & 31/12/2017
Tussen 13u – 16u

Graag geven we u nog een woordje uitleg voor een geslaagd feestdiner.


 ' ' '

Onze beste wensen voor jullie met veel liefde, gezondheid en geluk voor 2018.



Druk het menu af

             
                   

 

RESTAURANT MICHEL
Robert en Lily Van Landeghem-Borghs

     A. Gossetlaan 31
1702 Groot-Bijgaarden
Tel.: 02 466 65 91

zon- en maandag gesloten

 

 

 

Comments