Talen

  • Nederlands
  • Français

Meerkeuze menu

  


DE VOORGERECHTEN


Carpaccio van langoustines

vermicelli, wakamé, radijsjes


Maki met zeebaarstartaar
avocado, mierikswortel, waterkers
met "Royal Belgian Oscietra"  kaviaar (suppl. € 35,-)
of  "Top Sélection Impérial Gold"  (suppl. € 45,-)


Hummus en gekonfijte wortelen
citrus, munt, koriander, mini slaharten


Kempense asperges
koningskrab, augurk, lamsoor


Brusselse pens en eendelever
rabarber, dragon, warmoes

 



DE HOOFDGERECHTEN


Zeebaars en gerookte paling

gegrilde asperges, basilicum, paksoi


Tarbotmoot uit de oven
mousseline of dijonnaise (suppl. € 12)


Tarbotfilet en Zeeuwse kokkels
saumurade, tomaten, lente-ui


Anjou Duif
spelt, spitskool, Cornet bier


Kalfszwezeriken "minute"
broccoli, hoisin, gember



{ NIEUW }

SUGGESTIE'S


Inlandse asperges op Vlaamse wijze of met mousseline



Ooosterschelde kreeft uit de oven (voor twee)
zeegroenten, bloemkool, sushi tempura
(suppl. € 15)


Gerijpt rundsribstuk (voor twee)
gerookte paprika, artisjok, ratte grenaille
(suppl. € 15)
{Zilver - Jonge Chef Rôtisseur 2017 - Sam Van Landeghem}




DE NAGERECHTEN


Citrus-taco met aardbeien uit het Pajottenland
citroenverbena, jalapeno, ijskoude nougat

Millefeuille met witte en donkere origine Belgische chocolade
ananas, limoen, vanille

Selectie van Italiaanse kazen door "Kaasmeesters Van Tricht"



…en voor de liefhebbers:


"Dame Blanche" vanille-ijs

IJskoude Weense koffie

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes


 

 

             
                          

 

RESTAURANT MICHEL
Robert en Lily Van Landeghem-Borghs

     A. Gossetlaan 31
1702 Groot-Bijgaarden
Tel.: 02 466 65 91

zon- en maandag gesloten

Comments