Talen

  • Nederlands
  • Français

Meerkeuze menu




DE VOORGERECHTEN


Céviche van zeebaars

knolselder, komkommer, radijs


Toro "Almabrada" op de grill
salade met abrikoos, tarwe en bloemkool 


Burratina
groene tomaten, koriander, komkommer 


Hoeve-ei en wilde eend
romanesco, boschampignons, madeira


Brusselse pens en eendelever
kweepeer, hummus, watermeloen


Royal Belgische kaviaar "Oscietra" 30 gr.
of "Imperial Heritage" kaviaar  30 gr.

(suppl. € 35,-)

 


DE HOOFDGERECHTEN


Zeetong en grijze Noordzee garnalen

peterseliewortel, pompoen, groene linzen


Tarbotmoot uit de oven
mousseline of dijonnaise (suppl. € 12)


Gegrilde tarbotfilet
quesadilla met inktvis, vleestomaten, koriander


Patrijs gebraden met de wijnbladeren "au naturel"
(suppl. € 8,-)


Premium selectie rund "Galicie"
zaalbereiding américain met frietjes en veldsla



{ NIEUW }

SUGGESTIE'S


Parmaham "Huis Alberto Pancaldi"
salade van m’hamsa met rode biet en passievruchten



Kalfsribstuk met munt en salie
gerookte paprika, poivrade artisjok, ratte grenaille
(voor twee)



DE NAGERECHTEN


Sabayon
m’hamsa, rode biet, mango

Frambozen van het Pajottenland
cheesecake, kaneel, watermeloen, citroenbasilicum

Millefeuille met witte en donkere origine Belgische chocolade
ananas, limoen, vanille


Selectie van hoevekazen door “kaasmeesters Van Tricht”



…en voor de liefhebbers:


"Dame Blanche" vanille-ijs

IJskoude Weense koffie

Gekarameliseerde pannenkoek met appeltjes


 

 

             
                          

 

RESTAURANT MICHEL
Robert en Lily Van Landeghem-Borghs

     A. Gossetlaan 31
1702 Groot-Bijgaarden
Tel.: 02 466 65 91

zon- en maandag gesloten